Är du intresserad av banans skötsel och kanske t.o.m. drömt om att få jobba på en golfklubb, då kan detta vara för dig!

Vi söker säsongsarbetare 6-8 månader

Österåkers Golfklubb AB står inför ett av Sveriges mest spännande golfprojekt! Vi kommer inom de närmsta 5-6 åren bygga om hela vår anläggning och detta gör vi tillsammans med Henrik Stenson Golf Design. När vi är klara kommer vi erbjuda våra medlemmar och gäster 36 hål i mästerskapsklass, 9 håls par 3 banan och ett Träningsområde med Range och Närspelsområde i Världsklass.

Vi söker dig som har erfarenhet av golfbaneskötsel det är en fördel om du även spelar golf. Vi ser gärna att du jobbat några säsonger inom yrket eller något liknade yrke. Du behöver ha kunskap och kunna hantera maskiner, inte var rädd för att ta i, se uppgiften att passa tider som en självklarhet, vara en bra teamspelare samt gilla utmaningar och högt tempo.

Du kommer in i en spännande tid för golfklubben då vi är i full gång med Golfens första Stenson projekt, vi kommer under säsongen 2017 endast ha 18 hål öppna för spel resterande del är under ombyggnad.

Det kommer ställas höga krav på både kunskap och arbetsinsatts redan från dag 1, beräknat tillträde från ca 15 mars (8mån) – 1maj (6mån) 2017.

Egenskaper vi ser hos dig: Glad, Noggrann, Ansvarstagande, Lojal, Flexibel och att du har ett brinnande intresse golf och golfbaneskötsel. Du ska även ha bra handlag med människor, vara kreativ, tycka om högt tempo samt att arbeta i varierande väder.


Tveka inte att skicka en ansökan!

För mer information kontakta:

Banchef / Course Manager

Magnus Ljungman

070-600 46 01

magnus.ljungman@ostgk.se 

OBS skicka din anmälan med email senast 31/1 2017

Kommentarer

Fler artiklar