Är du intresserad av bevattning och kanske t.o.m. har arbetat på en golfklubb förut, då kan detta vara för dig!

Vi söker en bevattningstekniker

Österåkers Golfklubb AB står inför ett av Sveriges mest spännande golfprojekt! Vi kommer inom de närmsta 5-6 åren bygga om hela vår anläggning och detta gör vi tillsammans med Henrik Stenson Golf Design. När vi är klara kommer vi erbjuda våra medlemmar och gäster 36 hål i mästerskapsklass, 9 håls par 3 banan och ett träningsområde med Range och Närspelsområde i Världsklass.

Vi söker dig som har stor erfarenhet av just bevattning både driftsmässigt men även under anläggning/installering och etablering. Du kommer bli en mycket viktig medarbetare då du kommer vara med under hela byggprocessen och vara en nyckelperson för att säkra kvalitén av installationen av den nya bevattningsanläggningen och under Grow-in perioden samt sköta bevattningen på befintlig 18 håls bana (Västerled).

Du kommer även att jobba ute på banan med övriga teamet och då klippa gräs och/eller andra skötseluppgifter i den mån tiden räcker till det.

Det kommer ställas höga krav på både kunskap och arbetsinsatts redan från dag 1, beräknat tillträde från 1mars 2017.

Egenskaper vi ser hos dig: Glad, Noggrann, Ansvarstagande, Passa tider, Lojal, Flexibel och att du har ett brinnande intresse golf och just bevattning. Du ska även ha bra handlag med människor, vara kreativ, tycka om högt tempo samt att arbeta i varierande väder.
 

Tveka inte att skicka en ansökan!

För mer information kontakta:

Banchef / Course Manager

Magnus Ljungman

070-600 46 01

magnus.ljungman@ostgk.se 

OBS skicka din anmälan med email senast 31/1 2017

Kommentarer

Fler artiklar